Pour it out

 

 

Wordt weer de leukste versie van jezelf

bedankt, mandy nieboer coaching

Mandy Nieboer

Coach, mama en inspirator

Wanneer iemand een vreemde voor zichzelf is, is iemand ook van anderen vervreemd. Als iemand niet meer in verbinding met zichzelf staat, kan iemand ook niet verbinden met anderen.

Anne Morrow Lindbergh

Als mama schiet het leven als een razende roeland aan je voorbij, en de weken vliegen om. Terwijl je zo goed mogelijk je best doet om het moederschap te omarmen bekruipt je soms ook het gevoel of dit wel zo hoort. Die gekmakende onzekerheid en de soms allesoverheersende angst om je kleintje, steken vaker dan je lief is de kop op. En als je eerlijk bent voel je je soms ook gewoon alleen. Toch hoor je daar niet veel mensen over, gek eigenlijk. 

Je kijkt dan ook reikhalzend uit naar je geplande vriendinnen uitje. Samen bijpraten over het leven. O hoe lekker is het om op vrijdagavond in je fijne kleren met een drankje in je hand bij je vriendin op de bank te ploffen en je verhaal te doen. Gewoon je eerlijke verhaal, zonder opsmuk, vanuit jouw beleving. Te vertellen over die rot dag op werk, of over de peuterpuber-fase van je kleine dreumes en te beseffen er wordt naar mij geluisterd, er is echte tijd voor mij. Geen peuter met night terrors die het gesprek verstoord en geen kind dat nog een slokje water komt halen. Gewoon alle tijd en alle aandacht voor jou. Met een luisterend oor van iemand die niet oordeelt, niet met goedbedoeld advies komt en nog beter, die jou begrijpt. Want hoe graag je partner het ook goed wil doen, daar lukt dat niet helemaal.  

Helaas lijken die avonden tegenwoordig eerder een zeldzaamheid dan vaste prik. En dat terwijl je er altijd zo opgeladen vandaan komt. 

Mandy Nieboer, mamacoach, persoonlijke ontwikkeling,
Licht leven - Mandy Nieboer Coaching

Als je eerlijk bent gaat het moederschap niet zoals je gedacht had

Je dagen lijken steeds meer op elkaar, wat kun je nu nog verzinnen om te doen.

Je hoort jezelf steeds vaker hardop tegen je huisdier praten…

En lijkt over niks anders te kunnen praten dan je baby, maar voelt je daar inmiddels opgelaten over…

Maar eerlijk gezegd wil je niets liever dan eerlijk delen hoe je je voelt als mama.

Helaas zijn je vriendinnen allemaal aan het werk of druk met hun eigen kids.

Je partner doet zijn best, maar 9 van de 10 keer snapt hij gewoon niet waar je het nou precies over hebt.

Die wil inmiddels ook niets liever dan dat jij weer “jezelf” bent.

En dus vertel je tegenwoordig niet meer hoe het echt met je gaat en trek je je terug in jezelf. 

 Hoe zou het zijn als jij:

 

  • Jezelf en je gevoelens weer serieus neemt, zodat je niks opkropt en er ruimte ontstaat
  • Ongestoord en onbevangen kunt delen van de ups en de downs in je leven
  • Weet dat je verhaal er toe doet
  • Ervaart dat je niet de enige bent die het moederschap soms ingewikkeld vindt.
  • Weer lekker in je vel zit
  • Hier een betere vrouw en moeder van wordt en het gezellig blijft binnen het gezin
  • Alles kunt zeggen wat je denkt

 

Licht leven - Mandy Nieboer Coaching

Bij mij gaat het net zo

Toen ik net moeder werd merkte ik dat gesprekken vooral over de baby ging, het voelde alsof er geen ruimte meer was voor mij. Het leek wel of alles positief moest zijn. Wanneer ik vertelde over mijn struggles en gevoelens in het moederschap vlogen de adviezen me om de oren. Heel lief.. en ik begreep het wel, maar eerlijk gezegd was het enige waar ik behoefte aan had op dat moment om mijn verhaal te vertellen. Gewoon even ventileren.

Inmiddels weet ik dat ik niet de enige ben die dit verlangen heeft en ik heb gemerkt dat de drempel een stuk lager is om te delen wat er in je hart leeft als je bij iemand op de bank zit die weet wat je meemaakt en die zonder oordeel naar je luistert.

Mandy Nieboer Coaching - over Mandy
Goed gesprek op de bank Mandy nieboercoaching aanbod

Wat kan een pour it out sessie jou opleveren?

Hoe zou het zijn als jij je verhaal kunt vertellen aan een professional, maar dan alsof je bij je vriendin op de bank zit. Hoe opgelucht en rustig ben jij wanneer jij verteld hebt wat er in je hart leeft, en je merkt dat er weer ruimte komt voor positieve en nieuwe dingen.

Wanneer jij je verhaal doet, zul je merken dat er weer lucht komt, dat je weer kunt ademen. Je gedachten zijn weer geordend en de onrust in je lijf maakt plaats voor rust

En dat maakt dat jij weer een relaxtere mama kunt zijn voor je kindjes

 

Wat kun je verwachten

Aanmelden

Nadat jij je hebt aangemeld neem ik contact met je op. 

Ontspannen

Tijdens een sessie kom jij bij mij thuis. Door de ontspannen setting voel jij je op je gemak, waardoor jij jezelf kunt  zijn.

Opladen

Je hebt alle tijd en ruimte om je verhaal te vertellen en je ontdekt dat je met hernieuwde energie en rust naar huis gaat.

Zij gingen je voor

Ik vind het waardevol dat je altijd puur mag komen zoals je bent en precies zoals je je voelt. Als je eerst een luisterend oor nodig hebt omdat er iets is voorgevallen voor je afspraak, dan kan dat. Ik vind de huiselijke sfeer zo gezellig en ontzettend fijn dat je elkaar ook echt mag leren kennen in plaats van dat je puur praat als ‘klant’. 

Ruth

Zij gingen je voor

In tussen ben ik heel veel wijzer geworden in welke stress en druk ik mijzelf op aan het leggen was.
Hier heeft Mandy mij heel goed in begeleid.
De gesprekken die we hadden gaven mij elke keer nieuwe inzichten.
Al met al ben ik veel rustiger en zijn er veel dingen positief veranderd.

Manon

Zij gingen je voor

Mandy kan goed luisteren en doorvragen, ze heeft veel wijsheid en levenservaring in zich.Ze is een warme vrouw die met liefde naar je luistert”

Mirjam

Hoe kan ik me aanmelden?

Meld je aan via het contact formulier  en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Of vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via de knop hierboven en dan bel ik je op het door jou geselecteerde moment, zodat jij al je vragen kunt stellen en je kunt kijken of wij een match zijn. 

Ik kan dit ook met vriendinnen bespreken, waarom zou ik naar jou gaan?

Eerlijk, je hebt al tot hier gelezen dus waarschijnlijk herken jij je in wat ik schrijf. Hoewel ik je verlangen om alle delen van je leven met vriendinnen te delen begrijp, komt het er daar in de waan van alledag niet van. Soms is het gewoon fijner als er iemand naar je luisterd die je niet in het dagelijks leven al kent. 

Ik weet niet of dit wel iets voor mij is

Dat begrijp ik,  Neem contact met mij op dan kun je me je twijfels, vragen, en overwegingen voorleggen. Een kennismaking is gratis en vrijblijvend en ik zal eerlijk advies geven wat ik denk dat voor jou juist is om te doen.

Je kunt in contact komen door:  via de knop hierboven een afspraak in te plannen of door te bellen naar +31638964428

Je kunt een mail sturen naar hello@mandynieboercoaching.nl of het contactformulier invullen.

Ik vind het te duur

Wat mag het je kosten? Draai het eens om, wat is het je waard als jij weer uitgerust thuis komt en je meer geduld en energie hebt voor je kinderen. 

Ik kan dit nu niet betalen

Neem dan contact met mij op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

keurmerk total balance

Contact

Locatie: Deventer, Overijssel

Tel:  +31 6 38964428

Email: hello@mandynieboercoaching.nl

KVK: 82193215

BTW: NL003652237B39

Nieuwsbrief