Hi ik ben
Mandy

,Lange tijd wist ik niet wie ik was en ik stond er ook niet bij stil. Ik deed wat ik dacht dat er van mij verwacht werd en dat werkte prima. Als verpleegkundige leer je voor anderen zorgen, maar in al dat zorgen voor anderen liep ik mezelf voorbij. Daar kwam ik pas achter toen ik een hersenschudding opliep.

Tijdens mijn revalidatie werd ik geconfronteerd met  patronen, overtuigingen en gedachten die mijn herstel in de weg stonden.  Dat was pijnlijk en confronterend maar het zorgt er ook voor dat ik nu een steengoede coach ben, omdat ik begrijp wat je doormaakt.

Ik weet uit ervaring hoe moe je uiteindelijk kunt worden van het aanpassen aan anderen en ik heb ervaren wat werken in de verkeerde omgeving je kan kosten. Want eenmaal hersteld en terug op de werkvloer was dat precies wat er gebeurde.  

 Toen ik dat eenmaal doorhad, ging ik met een coach opzoek naar antwoorden. Stukje bij beetje leerde ik om te ontspannen en los te laten. Vanuit die rust leerde ik luisteren naar de stem van mijn hart. Wat wil ik eigenlijk, wat kan ik goed?

Ik ontdekte dat mijn liefde voor mensen, goede gesprekken en persoonlijke groei samen komt als coach. 

Als erkend TotalBalance coach kan ik jou helpen in je zoektocht. Doormiddel van intervisie, supervisie en de jaarlijke  scholingsdagen blijf ik mij als coach en als persoon ontwikkelen. 

Met liefde zet ik mijn kennis en vaardigheden in om jou te coachen.

Mijn verhaal

Waarom ik jou wil coachen

Ik ben Mandy Nieboer Coaching gestart omdat ik een groot hart heb voor jonge vrouwen. Ik heb ervaren dat het heel waardevol is om een coach te hebben die naar je luistert en met je meeloopt.

Ik geloof dat jij vol onontdekte schatten zit en ik geloof dat er voor ieder van ons een leven uit rust en ontspanning mogelijk is. Als jij jezelf echt leert kennen en omarmen dan zijn er zo veel mooie dingen mogelijk.

"mensen zijn als glas in lood ramen. Ze schitteren en stralen wanneer de zon schijnt, maar wanneer de duisternis invalt, is hun schoonheid alleen zichtbaar als er een licht van binnen uit schijnt".

Elisabeth Kübler-Ross

Waar ik van droom

Mijn verlangen is dat iedere vrouw gaat stralen van binnenuit, omdat ze weet wie ze is en wat ze wil, dat ze keuzes maakt uit vrijheid en dat ze impact heeft op de mensen om haar heen.

Ik hoop dat elke vrouw stopt met pleasen, vechten, doorgaan en aanpassen en ik bid dat jij  leert er gewoon te zijn. Als jij stopt met vechten kun je ontvangen en uitdelen van wat God jou geeft.

Mijn droom voor jou is dat jij jezelf gaat ontdekken, omarmen en vasthouden en ik wil je elke stap van jou weg aanmoedigen.

Dat wil jij toch ook?