Margarita Night

Dé avond uit voor mama’s 

 

Mandy Nieboer

Coach, mama en inspirator

“That’s the beauty of margarita night…they can come together and, as we say, ‘pour it out’ and genuinely pour out what they’re celebrating, what they’re struggling with, what they’re worried about, and bring their unique world views together to help each other toward answers.”

Als moeder kan het een behoorlijke uitdaging zijn om ‘even’ een avondje of dagje met je vriendin af te spreken en eindeloos samen te kletsen. Als je al de tijd vindt om samen af te spreken is dit vaak inclusief jengelende peuter of baby die door het bezoek uit zijn doen is. Wanneer je het voor elkaar krijgt zonder kids de deur uit te gaan zit je weer op de tijd omdat je op knappen staat en eigenlijk moet kolven, wat op een terrasje ook weer zo’n ding is. Of je zit je telefoon in de gaten te houden of manlief het kind wel op bed krijgt.

Terwijl het heerlijk is om met vriendinnen gewoon even te kunnen delen hoe het echt met je gaat. Lekker eindeloos kletsen over welke fase jouw kindje nu zit en wat het allemaal met je doet.

Laatst sprak ik een mama in een online meeting, die het even niet meer zag zitten. Ze liet haar tranen gaan en luisterde naar de gesprekken tussen de andere mama’s om op haar moment te delen over haar struggles. En ze was niet de enige die aanloopt tegen die “getver- daar-gaan-we-weer, oh-ik-hou-van-deze-kinderen” momenten. 

Grote kans dat ook jij de druk van het moederschap soms zwaar op je schouders voelt drukken. Het gezin draaiende houden, aandacht geven aan je partner, het huishouden en werk combineren met slapeloze nachten en driftige peuters. Soms is het gewoon even teveel en voel je dat de tranen hoog zitten. ‘Het lijkt wel of ik de enige ben die het soms zo zat is’ denk je en met een eenzaam gevoel kruip je maar weer op de bank. Maar ben je wel echt alleen?

Mandy Nieboer, mamacoach, persoonlijke ontwikkeling,
Licht leven - Mandy Nieboer Coaching

Ik weet zeker van niet!

En ik wil dat jij dat ook weer weet en ervaart. Daarom organiseer ik de margarita night. Een avond waarin vrouwen elkaar in ontspannenheid kunnen ontmoeten, met elkaar kunnen kletsen en ook, -of misschien juist wel herkenning kunnen vinden bij elkaar. Een avond waarbij je echt even mag ont-moeten zodat je weer met hernieuwde energie de week in kunt. Een ontspannen avond gewoon vanuit de je eigen huis, dan heb je ook geen oppas drama. Al 1 stress puntje minder 😉 Als christelijke coach en mama spreek ik veel verschillende vrouwen en wat blijkt, veel van de dingen waar deze gave vrouwen tegenaan lopen, hoor ik andere mama’s ook zeggen. En toch, toch lijkt het elke keer weer alsof jij de enige bent.

Tijd om daar verandering in te brengen!

Als jij:

 • Het zat bent om altijd maar glimlachend te zeggen dat het goed gaat, terwijl je voor je gevoel bijna op instorten staat 
 • Soms moedeloos wordt van de goedbedoelde tips, daar zit je nu even niet op te wachten. Je wilt gewoon horen dat het rot is.
 • Net in een andere fase zit dan je vriendinnen en jij je daardoor bezwaard voelt om het alweer over die veel te schattige maar oh zo ingewikkelde baby te hebben 
 • Vaak het gevoel hebt dat jij de enige mama bent waarbij het thuis niet lekker loopt. 
 • Je niet begrepen voelt door je omgeving. Is het dan zo moeilijk te begrijpen hoe jij je voelt en hoe fijn het zou zijn als de ander iets meer vanzelf aanvoelt wat jij nodig hebt.
 • Denkt dat het bij anderen altijd koek en ei is terwijl het bij jou allemaal lijkt te ontsporen
 • Het gevoel hebt dat jij de enige bent die de moed soms in de schoenen zakt als je de zoveelste brand tussen je kids moet blussen. 
 • Soms zin hebt om gewoon heel even te vluchten.
 • gewoon wilt sparren met andere mama om lief en leed te delen

Dan heb ik goed nieuws voor je. Ik heb de ideale avond voor je geregeld. Je hoeft er de deur niet uit eens voor uit. Je hoeft je alleen maar aan te melden en een drankje te regelen om vervolgens in besloten setting andere moeders te ont-moeten. 

Alles wat je wil delen mag er lekker uit en je mag weer van andere moeders horen hoe het moederschap bij hen gaat. Met hoogstwaarschijnlijk een berg herkenning en stiekem ook opluchting dat jij niet de enige bent die het moederschap als een uitdaging ervaart.

Licht leven - Mandy Nieboer Coaching

Bij mij gaat het net zo

Toen ik net moeder werd had ik echt de behoefte aan contact en delen met andere moeders. Weggaan van huis was alleen wel een uitdaging en met een pasgeboren kindje was ik zelf het liefst lekker thuis. Nu ik makkelijker weg kan lijkt het er gewoon amper van te komen. Overdag hebben we andere werkdagen en eerlijk gezegd heb ik ‘s avonds vaak de puf niet meer. Nu bleek ik hierin verre van de enige te zijn en besloot ik dus zelf het initiatief in handen te nemen.

Wat kan margarita night jou opleveren?

 

 

Hoe zou het zijn als jij je verhaal kunt vertellen aan mama’s die hetzelfde meemaken, gewoon vanaf je eigen bank? Hoe opgelucht en rustig ben jij wanneer jij verteld hebt wat er in je hart leeft, en je merkt dat dat anderen dit herkennen en jij niet de enige bent. Wat een bemoediging als andere mama voor je kunnen bidden en met je mee kunnen denken en jij met nieuwe moed je taak als moeder kunt vervullen. Wanneer jij je verhaal doet, zul je merken dat er weer lucht komt, dat je weer kunt ademen. Je gedachten zijn weer geordend en de onrust in je lijf maakt plaats voor rust

Licht leven - Mandy Nieboer Coaching

Margarita night zorgt ervoor dat jij

 

 • Met eigen oren kan horen dat je echt niet gek bent dat jij je zo voelt.
 • Weer nieuwe energie kan opdoen, 1 avond gezellig kletsen met anderen geeft al zoveel energie
 • Andere mama’s leert kennen, die waarschijnlijk voor dezelfde (mentale) uitdagingen staan. Yes eindelijk mensen die het snappen.
 • Zonder al te veel woorden begrepen wordt omdat andere mama’s thuis hetzelfde mee maken.
 • Zonder schaamte en sociale filter kunt vertellen over de ups en downs van je moederschap omdat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten.

 

Wat kun je verwachten

Aanmelden

Nadat jij je hebt aangemeld krijg je een mail met verdere instructies. 

Uitpakken

Je ontvangt een pakketje dat je tijdens de avond mag open maken. 

Genieten

Door de ontspannen setting van je eigen huis, voel jij je op je gemak, waardoor jij makkelijker jezelf kunt zijn. Je kunt in alle rust delen wat jij wilt en je voelt je gesteund en bemoedigd als je de laptop weer afsluit. 

Ik vind het waardevol dat je altijd puur mag komen zoals je bent en precies zoals je je voelt. Als je eerst een luisterend oor nodig hebt omdat er iets is voorgevallen voor je afspraak, dan kan dat. Ik vind de huiselijke sfeer zo gezellig en ontzettend fijn dat je elkaar ook echt mag leren kennen in plaats van dat je puur praat als ‘klant’.

Ruth

Mandy kan goed luisteren en doorvragen, ze heeft veel wijsheid en levenservaring in zich.Ze is een warme vrouw die met liefde naar je luistert”

Mirjam

Wat gebeurt er na aanmelden?

Na je aanmelding krijg je een mail met verdere uitleg. In deze mail vindt je een link naar de (besloten) facebookgroep, en ontvang je extra informatie, na betaling ontvang je het welkomspakket voor de bijeenkomst.

Kan ik het ook terug kijken?

Nee dat is deze keer niet mogelijk

Wat heb ik nodig?

Je partner die op de kindjes past, een divice om de bijeenkomst op te kijken met een goedwerkende microfoon, een kladblokje om aantekingen te maken, een comfortabele plek om te zitten en een glas met je welkomspakket.

Ik kan dit ook met vriendinnen bespreken, waarom zou ik mee doen?

Eerlijk, je hebt al tot hier gelezen dus waarschijnlijk herken jij je in wat ik schrijf. Hoewel ik je verlangen om alle delen van je leven met vriendinnen te delen begrijp, komt het er daar in de waan van alledag niet van. Nu hoef je er niet eens je huis voor uit, makkelijker kan niet

Ik twijfel of dit wel iets voor mij is

Bel +31638964428 of mail naar hello@mandynieboercoaching.nl en dan kun je al je vragen en twijfels bespreken.

Tot wanneer kan ik mij aanmelden?

Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 29 september 12:00. Wil je het welkomspakketje ook ontvangen meld je dan aan voor 26 september, anders kan ik niet garanderen dat hij optijd aankomt.

keurmerk total balance

Contact

Locatie: Deventer, Overijssel

Tel:  +31 6 38964428

Email: hello@mandynieboercoaching.nl

KVK: 82193215

BTW: NL003652237B39

Nieuwsbrief