Mama traject

 Wordt de mama die je altijd al wilde zijn

Als mama komt er een heleboel op je af en iedereen lijkt wel ergens iets van te vinden. Gedachtes als ‘Doe ik het wel goed’ en oh nee ik schiet weer te kort steken steeds vaker de kop op. Het maakt je onzeker en inmiddels ben je ook gewoon moe. Zo moe. Na al die jaren van zorgen voor anderen vraag je je af waar je het eigenlijk allemaal voor doet. Het leven schiet als een razende roeland aan je voorbij, en de weken vliegen om. Terwijl je zo goed mogelijk je best doet om het moederschap te omarmen bekruipt je soms ook het gevoel of dit wel zo hoort.

ontspannen moederschap
Coaching- Mandy Nieboer Coaching

Als je eerlijk bent gaat het moederschap niet zoals je gedacht had.

 

 • Je voelt je non-stop vermoeid en vindt jezelf inmiddels geen leuke mama meer, zo had je jezelf als moeder niet voorgesteld..
 • Je hebt je vriendinnen al eeuwen niet gezien en hebt hier eerlijk gezegd ook geen puf voor, je neemt je voor om weer eens af te spreken, maar voor je het weet is er weer een week, of een maand, voorbij
 • Je baalt ervan hoe het moederschap er op dit moment voor jou uit ziet, je had het je nog zo anders voorgenomen
 • Je hebt het gevoel dat je de enige bent die het moederschap soms maar knap lastig vindt, die andere mama’s  lijken het allemaal onder controle te hebben
 • Je weet soms niet meer hoe je alle ballen nog hoog moet houden, eerlijk gezegd liggen er al tijden een paar ballen op de grond
 • Je hebt geen energie en geen zin meer om leuke dingen te ondernemen, je vraagt je weleens af of dat ooit nog terugkomt
 • Je blijft daarom steeds vaker gewoon thuis met je baby, terwijl het je zo leuk had geleken veel dingen te ondernemen samen
 • Geregeld kun je je partner wel schieten, hij lijkt je gewoon niet te snappen en ervaart alles blijkbaar helemaal anders
 • Je hebt het gevoel dat je niks anders meer doet dan luiers verschonen, voeden en opvoeden
 • Je vraagt je af of je ook een vermoeide mama mag zijn, het hoeft toch niet altijd leuk te zijn

 • Je voelt je schuldig als je behoefte hebt aan rust en tijd voor jezelf, want die kleine kan er toch ook niks aan doen dat hij nog zoveel hulp nodig heeft

Hoe zou het zijn als jij 

 

 • Bij je gevoel komt, weet wat je nodig hebt, dit serieus neemt en er vooral iets mee gaat doen zodat je wél die relaxte leuke mama wordt
 • Weer tijd hebt voor vriendinnen en hobbies zodat je weer naast mama, een beetje jij bent en op kunt laden 
 • Helemaal lekker in je vel zit en de vrolijke mama bent
 • Volle vertrouwen in jezelf én je lichaam terug krijgt 
 • Meer rust en ruimte in je hoofd hebt
 • Weet wat je wil
 • Weer weet wie je bent, naast je moederschap
 • Ontspannen in het leven te staat
 • Minder last hebt van de meningen en verwachtingen van anderen
 • De rust hebt om om te gaan met de ‘oh-daar-gaan-we-weer’ momenten
 • Hoe zou het zijn als jij weer die leuke vrouw wordt, die vol energie aanpakt wat op haar pad komt
Ik als moeder, mama traject

Je bent niet de enige

Toen ik net moeder werd merkte ik dat ik ineens weer tegen mijn oude patronen aanliep. Dingen waar ik in het verleden mee geworsteld had kwamen in mijn rol als mama ineens weer om de hoek kijken, alleen dan op een net iets andere manier. Zo was ik mij niet bewust dat ik weer continue aan het doorgaan was. Ik hoor toch voor mijn kindje te zorgen, dat vermoeide gevoel en geen tijd voor mijzelf hoort er dan vast ook bij’ dacht ik. Tot ik me weer bewust werd dat ik in al dat zorgen voor mijn man en kind mezelf vergat. Dit kan zo niet langer dacht ik en vanaf dat moment ben ik het anders gaan doen. Omdat ik voor ik mama werd al verschillende ontwikkel traject heb doorlopen wist ik nu waar ik op moest letten en de ervaringen die ik heb opgedaan als coach maakte dat het niet moeilijk meer was om op de juiste momenten om hulp te vragen zodat ik weer kon gaan genieten van het mama zijn. 

 

Ik zie zoveel mamas struggelen in het moederschap, hun kindjes komen niks te kort maar zichzelf vergeten ze daarbij. De lat om een goede mama, werknemer, partner, dochter , zus en vriendin te zijn ligt enorm hoog. Daardoor zijn ze vermoeid en voelen ze zich onrustig en gespannen. Omdat ik geloof dat jij meer bent dan alleen mama en ik weet dat je door de juiste aandacht aan jezelf te geven, ook jij weer met energie en plezier in het leven kunt staan heb ik mijn coachingpraktijk opgericht.

Bij mij op de bank is de plek waar jij weer ontdekt wie je bent en wat je ten diepste nodig hebt, je mag leren loslaten zodat jij weer vast kunt houden. 

Dankzij het mama traject….

 

Loop jij straks weer vrolijk de deur uit met je kind(eren) omdat je energie hebt dingen te ondernemen en herinneringen te maken met je gezin. Ga jij straks met een gerust hart naar je massage omdat je weet dat je partner de boel thuis draaiende houdt waardoor er weer ruimte ontstaat voor jou zelf en je zóveel relaxter thuis komt. Zodat je in de avond weer volop kan genieten van iedereen om je heen. In plaats van dat je jezelf terugtrekt als de kinderen op bed liggen plof je weer ouderwets gezellig naast je man op de bank met een wijntje, jullie hebben elkaar weer gevonden.

Is de rust straks ook in jouw gezin weer teruggekeerd omdat de taken goed verdeeld zijn en er weer harmonie is in je huwelijk

Dit kun je verwachten

Nadat jij je hebt aangemeld neem ik contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking

Als het klikt plannen we een eerste afspraak.

De gesprekken vinden plaats bij mij thuis op de bank.

Door de ontspannen setting voel jij je op je gemak, waardoor jij jezelf kunt zijn.

Je hebt alle tijd en ruimte om je verhaal te vertellen en je ontdekt dat je met hernieuwde energie en rust naar huis gaat.

 

Bonus:

Een persoonlijk welkomstgeschenk om je een hart onder de riem te steken

Een inkijkje in hoe ik dingen aanpak

Persoonlijke begeleiding buiten de gesprekken om

 

Ja ik wil graag vrijblijvend meer info

Dit zeggen anderen..

 

Ruth

Het traject leverde mij meer rust en een verandering in mijn mindset op. Het gaat met vallen en opstaan maar ik kan bepaalde situaties nu anders benaderen en verwerken omdat ik mijzelf beter ken en ik kan inzien hoe de situatie echt is in plaats van hoe de situatie in mijn hoofd is. Ik heb mijzelf beter leren kennen, vooral mijn drive maar ook bepaalde situaties die mij blijkbaar altijd hebben geremd. Hier was ik zelf nooit achter gekomen zonder hulp.

 

Het meest waardevol vond ik dat je altijd puur mag komen zoals je bent en precies zoals je je voelt. Als je eerst een luisterend oor nodig hebt omdat er iets is voorgevallen voor je afspraak, dan kan dat. Ik vind de huiselijke sfeer zo gezellig en ontzettend fijn dat je elkaar ook echt mag leren kennen in plaats van dat je puur praat als ‘klant’.  

Manon

Ik was al een tijdje aan het worstelen met mijzelf en zat steeds vaker te denken om hulp in te schakelen.

In tussen ben ik heel veel wijzer geworden in welke stress en druk ik mijzelf op aan het leggen was.
Hier heeft Mandy mij heel goed in begeleid.
De gesprekken die we hadden gaven mij elke keer nieuwe inzichten.
Wel moet ik toegeven dat de opdrachten lastig te combineren waren met mijn taak als werkende moeder in een gezin met 2 jonge kinderen.
Maar al met al ben ik veel rustiger en zijn er veel dingen positief veranderd.

Ik zou iedereen een mama traject aanraden, het geeft je veel inzichten en rust. Voor al met een top coach als Mandy!” 

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat jij het contactformulier hebt ingevuld neem ik contact met je op. We plannen een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in waarin we van beide kanten kunnen kijken of het past. Als we besluiten samen verder te gaan vindt er eerst een intake gesprek plaats waarin we afspraken maken en daarna gaan we van start,

Hoe lang duurt een traject?

Dat is voor iedereen verschillend. In het intake gesprek maken we samen een schatting van hoe lang we denken dat jij nodig hebt, afhankelijk daarvan maken we een behandelplan, welke tussentijds bijgesteld en geëvalueerd word.

Wat zijn de kosten?

Om te zorgen dat de kosten voor iedereen betaalbaar zijn werk ik met inkomensafhankelijke tarieven. Dit bespreken we tijdens het intakegesprek.

Ik kan het nu niet betalen, wat nu?

Neem dan toch contact op, er is meer mogelijk dan je denkt. Het is belangrijk dat jij zo snel mogelijk weer die leuke mama wordt.

Soms vergoed je werkgever (een deel van) de kosten of is er bij je zorgverzekering een potje voor. 

Kan ik in termijnen betalen?

Dat kan, in overleg is dit tegen een meerpijs mogelijk.

<br /> Ik weet niet of jij de juiste persoon bent, kan ik nog stoppen.

Het kennismakingsgesprek is altijd gratis, tijdens de intake heb je de mogelijkheid om definitief te beslissen om samen te werken. Wil je dit toch liever niet dan betaal je alleen de kosten voor de intake.

Ik kan dit ook met vriendinnen bespreken, waarom zou ik dan naar jou komen?

Eerlijk, je hebt al tot hier gelezen dus waarschijnlijk herken jij je in wat ik schrijf. Hoewel ik je verlangen om alle delen van je leven met vriendinnen te delen begrijp, komt het er daar in de waan van alledag niet van. En soms zijn er ook dingen die je liever niet met vriendinnen bespreekt, omdat je bang bent of je schaamt. Met een coach is je band net iets anders waardoor het makkelijker is om je verhaal te vertellen. 

Ik twijfel nog

Bel +31638964428 of mail naar hello@mandynieboercoaching.nl of plan een gratis en vrijblijvend gesprek aan. Dan kun je al je vragen en twijfels bespreken wanneer het jou uitkomt.

 

Coaching- Mandy Nieboer Coaching

Ik wil graag vrijblijvend kennismaken