Ga weer vol energie in het leven staan

Dit wil ik!

Let's go powervrouw!

Hej mooie vrouw, wil jij ‘s avonds niet langer uitgeput op de bank hangen? Wil jij weer vol energie in het leven staan? Ook jij kunt bruisen van energie.

Ik ben Mandy op deze pagina vertel ik hoe ik jou kan helpen om te ontdekken wat je nodig hebt en omarmen wie je bent, zodat jij weer die leuke vrouw of moeder kunt zijn die je vanbinnen nog steeds bent.

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in om te kijken of en hoe ik jou zou kunnen helpen. Tot gauw!

 

Klinkt dit je bekend in de oren?

  • Je bent zo druk met zorgen voor anderen dat er geen tijd meer is voor jezelf

  • Je krijgt in verschillende situaties steeds dezelfde feedback, jij past je steeds weer aan en toch zeggen ze steeds hetzelfde, hoe komt dat toch?

  • Je hebt van alles geprobeerd om weer meer energie te krijgen of lekkerder in je vel te zitten. Maar je lijkt wel vastgeroest te zitten in een vicieuze cirkel.

  • Je voelt je vaker moe dan je zou willen, hoort dit er dan echt bij?

  • Andere vrouwen lijken fluitend door het leven te gaan, hoe doen ze dit toch? is hun leven nu zoveel makkelijker of lijkt dit alleen maar zo?

  • je voelt je zo moe dat je geen zin meer hebt om de deur nog uit te gaan, terwijl je wel leuke dingen zou willen doen, je vriendinnen heb je ook al in geen eeuwen meer gezien. maar je weet niet waar je de energie vandaan moet halen.

  • En.. je plant je afspraken pas op het laatste moment, zodat je niet hoeft af te zeggen als je moe bent.

  • Je weet dat een gezonde maaltijd beter voor je is, maar je weet echt niet waar je nog de puf vandaan zou moeten halen om dat te doen. 

  • Zit je ‘s avonds eindelijk uitgeput op de bank, bedenk je je dat je nog nieuwe gympen voor je kind moet bestellen. Getsie, weer vergeten… pff..

 

Hi

Ik ben Mandy, coach inspirator en mama. Het is mijn missie om mama’s te helpen naar een leven vol energie. Zodat ook zij, net als ik, vol energie en plezier in het leven kunnen staan.

Betekend dit dat je nooit meer moe bent? Natuurlijk niet. Let’s be real, soms ben je gewoon ontzettend moe en dat mag ook. Lange tijd zag ik dit zelf niet zo en dacht ik dat je niet moe mocht zijn. Ik had hoofdpijn, was steeds vaker moe, had weinig zin om iets te ondernemen en mijn weerstand werd steeds slechter waardoor ik chronisch verkouden was. Ik negeerde al deze signalen die mijn lichaam gaf. Als ik eerlijk ben herkende ik ze soms niet eens, ik had dit toch altijd? En zo bleef ik maar doorgaan.

Ik voelde me vaak moe en probeerde van alles om daar vanaf te komen, Ik ging gezond eten, sporten, andere diensten werken en ik ging steeds eerder naar bed, zonder succes..  Tot ik door mijn hersenschudding noodgedwongen werd stilgezet. Alles viel weg; werk, huishouden, sporten, vergaderingen, alle afleiding die ik zelf had gecreeërd was er niet meer. In de rust die toen ontstond ontdekte ik dat ik geen stap verder kom door mezelf aan te passen.    

Vanuit stilstand besloot ik dat het zo niet langer kon. Ik zocht hulp en leerde mezelf beter kennen en van daaruit kon ik keuzes maken die echt bij mij passen.

Ik gooide het roer om en ging doen waar ik vanuit mijn tenen blij van word.

De verandering in mij en mijn energiehuishouding was zo groot dat ik mijn kennis en ervaring niet langer voor mezelf wil houden. Ik volgde een opleiding als TotalBalance coach en help nu andere moeders naar een leven vol energie.

Het is mijn persoonlijke missie om jou te helpen ontdekken wie jij bent en wat jij nodig hebt om een leven vol energie en rust te leven.